Copy Cats gokkast

Katten zijn een liefdevol middelpunt in vele huishoudens en ook online doen de kattenfilmpjes het erg goed. Genoeg reden voor ontwikkelaar Net Entertainment om een gokkast te creëren over deze geweldige beestjes. De Copy Cats gokkast is beschikbaar bij de meeste online casino’s en kan ook met echt geld worden gespeeld. Misschien verwacht je het niet, maar er zijn torenhoge geldprijzen te winnen op deze speelautomaat. Meespelen kan op de computer, tablet en smartphone.

Hoe werkt de Copy Cats gokkast?

De Copy Cats gokkast kent vijf rollen en drie rijen. Er zal gespeeld worden met 25 winlijnen en daarop moeten de winnende combinaties komen te staan. De minimale inzet is slechts 25 eurocent, maar de spelers met een wat grotere portemonnee kunnen ook tot 125 euro inzetten per draai. Het uitkeringspercentage is 96,76 procent, wat bijzonder hoog is voor een speelautomaat. De variantie is medium, wat betekend dat er relatief vaak prijzen gewonnen zullen worden op de gokkast.

Belangrijkste symbolen

Natuurlijk spelen katten de hoofdrol op de Copy Cats gokkast. Er verschijnen dan ook allerlei katten op de rollen tijdens het draaien. De rode kat is het beste om op de speelrollen te krijgen, want dat symbool kan tot 200 munten opleveren. De roze kat is goed voor maximaal 150 munten en de blauwe kat 100 munten. De gouden kat is de Wild en kan andere symbolen vervangen om op die manier alsnog tot een winnende combinatie te komen.

Gratis spins winnen

Er kunnen gratis spins worden gewonnen op de Copy Cats gokkast. Hiervoor moet de Scatter minimaal drie keer op de rollen tot stilstand komen. De Scatter is de afbeelding van een kattenbel. Er worden dan tien gratis draaien gestart, waarbij er tijdens elke draai een Stacked Wild op de eerste rol zal staan. De kans op een prachtige prijs is dan ook groot tijdens deze feature.