Fat Cat gokkast

De speelautomaat Fat Cat is een must voor elke kattenliefhebber. Deze gokkast is van ontwikkelaar NextGen Gaming en gaat over een soort van Garfield. Oftewel, een iets te dikke kat met een heerlijk leven. Het ontbreekt de dikke kat aan weinig en die luxe kan jij misschien ook wel binnenkort tegemoet zien. Er zijn namelijk hoge geldbedragen te winnen op de Fat Cat gokkast.

Hoe werkt de Fat Cat gokkast?

De Fat Cat speelautomaat kent vijf speelrollen en drie rijen. De winnende combinaties moeten op één van de 20 winlijnen komen te staan. Meespelen kan al vanaf 20 eurocent en de maximale inzet is zelfs 200 euro. De kans op een prijs is groot, aangezien het uitkeringspercentage op 96,58% staat.

Win munten

De afbeelding van de vette kat kan voor grote vreugde zorgen, want het symbool kan bij een 5 of a Kind zomaar 6000 munten opleveren. De andere poes op de rollen is goed voor 1500 munten. De kaartsymbolen zijn ter opvulling gebruikt en minimale winsten uit. De hoofdprijs op de Fat Cat gokkast staat op een prachtig bedrag van 60.000 euro.

Dollarteken

Het dollarteken is op het slot de Scatter, oftewel een waardevol symbool. Driemaal het dollarteken op de rollen en je mag tien keer gratis gaan draaien. Het leuke is dat alle prijzen tijdens de gratis spins maar liefst driemaal uitbetaald worden. Het grote geld is dan ook te winnen tijdens de free spins op de Fat Cat gokkast.

Win 500 keer je inzet

Wanneer de Fat Cat zelf tweemaal op de rollen verschijnt, dan krijg je toegang tot de spannende ‘Bonus Round’. Klik op de twaalf geldstapels en vind twee dezelfde bedragen. Dat is dan ook gelijk het bedrag dat je in ontvangst mag nemen. Er zit een prijs tussen van vijfhonderd keer de inzet.