Fruit Spin gokkast

De Fruit Spin gokkast werd in 2017 uitgebracht door Net Entertainment. Deze speelautomaat brengt het klassieke en het nieuwe bij elkaar. Natuurlijk komen de bekende fruitsymbolen wel langs op de rollen. Meespelen kan op de smartphone, tablet en de computer. Gratis oefenen kan bij de online casino’s, klik hiervoor op de fun modus. Er zal dan met nep geld worden gespeeld, maar je kan het slot wel op een kalme manier leren kennen.

Uitkeringspercentage

Alle deelnemers op de Fruit Spin gokkast maken kans op een geldprijs, maar het is het uitkeringspercentage die hier vooraf al inzicht in geeft. Deze speelautomaat beschikt over een uitbetalingspercentage van 96,84 procent, wat opmerkelijk hoog is voor een digitaal slot. Dankzij de medium variantie worden er relatief veel prijzen uitgekeerd en kan er een langere tijd worden doorgespeeld met een bepaald budget.

Rollen

De Fruit Spin gokkast beschikt over vijf rollen en vier rijen. Er zijn veertig vaste winlijnen. De inzet start bij twintig eurocent en de maximale inzet is tweehonderd euro per draai. Er verschijnen veel ouderwetse symbolen op de rollen, zoals een BAR en een 7. De zevens kunnen tot wel 120.000 munten opleveren met een enkele spin.

Lucky Wheel

Het Lucky Wheel zorgt voor veel extra spanning en meer plezier. Als je drie Scatter symbolen op de speelrollen krijgt, dan mag je één keer draaien aan het prijzenwiel. Bij zes Scatters mag dat twee keer en bij negen Scatters zelf drie keer. Er zijn mooie geldprijzen te winnen op de Lucky Wheel, maar ook gratis spins en Mega symbolen. De kans dat je naar huis gaat met een leuk geldbedrag zal dan ook veel groter zijn als jij dit spel weet te bereiken op de Fruit Spin gokkast van NetEnt.